2022-YKS SONUÇLARI İLE FAKÜLTEMİZE KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU

2022-YKS sonucunda Fakültemizin bölümlerine yerleştirilen öğrencilerimiz:
22-24 Ağustos 2022 tarihleri arasında (Pazartesi, Salı ve Çarşamba) e- devletten kayıtlarını yapabilirler.
Önemli Not: e-devletten kayıt yaptıran öğrencilerimizden hiçbir belge talep edilmemektedir. Daha sonra da hiçbir belge teslim etmelerine gerek yoktur.

Şahsen gelip Fakültede kayıt yaptıracaklar için kayıtlar 22-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında mesai saatlerinde yapılacaktır.
Sahsen gelip Fakültede kayıt yaptıracaklar için Kayıtta Gerekli Belgeler:
2- İki adet 4,5 x 6 cm boyutunda fotoğraf
3- İkametgah Beyan Formu Doldurup, imzalanacak (İkametgah Beyan Formu için tıklayınız)
Kayıt için Ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız