DUYURU: Geçerli bir mazeretle vize sınavlarına giremeyen öğrencilerimiz 07.05.2021 Cuma günü saat 16:00'ya kadar OBS üzerinden ya da This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine dilekçe göndererek mazeret sınavlarına başvuru yapabileceklerdir. Mazeret sınavlarının tarihleri internet sitemizden yayınlanacaktır. Öğrencilerimizin duyuruları takip etmesi gerekmektedir.

DUYURU: Kuzem tarafından yürütülen ortak derslerin (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II, Türk Dili-II ve Yabancı Dil-II) vize mazeret sınavları başvurusu sadece OBS üzerinden yapılacak olup, başvuruların son tarihi 26.05.2021 Çarşamba günüdür. Bu derslerin sınavları 28.05.2021 Cuma günü yapılacaktır.