Günümüzde işsizliğin en büyük nedenlerinden birisi "DENEYİM EKSİKLİĞİ"dir. Bu durumun farkında olan İŞKUR, üniversite kampüslerinde iş ilanları, işbaşı eğitim programları, girişimcilik programları, meslek edindirme kursları, sosyal çalışma programları, iş aramada farkındalık, CV hazırlama, mülakat teknikleri gibi konularda "İŞKUR KAMPÜSTE" adıyla bilgilendirme seminerleri düzenlemektedir. Fakültemiz ile İŞKUR ortaklığında 25-29 Kasım 2019 tarihleri arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, İletişim Fakültesi,Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi, Orman Fakültesi, Turizm Fakültesi, Fazıl Boyner Sağlık Bilimleri Fakültesi, Meslek Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Yabancı Dil Yüksekokulu'nda katılımların yoğun olduğu bilgilendirme seminerleri düzenlenmiştir.