Üniversitemize bu yıl yeni katılan ve uluslararası öğrenciler için hem üniversiteye hem de Kastamonu’ya kolay adapte olmalarını sağlamak amacıyla 25 Eylül 2019 Çarşamba günü oryantasyon programı düzenlenmiştir. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi nezdinde düzenlenen oryantasyon programı, Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Araştırma Görevlisi Eray AKTEPE tarafından yapılan kapsamlı bir sunum ile gerçekleştirilmiştir. Oryantasyon programında öğrencilere üniversitenin misyonu, vizyonu, akademik ve idari birimler tanıtılmış, üniversitenin sağladığı olanaklar hakkında bilgiler verilmiştir. Fakülte yönetimi olarak aramıza yeni katılan öğrencilere bir kez daha hoş geldiniz diyor, yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyoruz.