Üniversitemizde "Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" Gerçekleştirildi

Üniversitemiz tarafından 7 Mart 2024 tarihinde 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenlerimiz ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenlerimiz için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi. Törende, 2023 yılı içerisinde Prof. unvanı alan Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Orhan Kandemir’in cübbesi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal tarafından giydirildi. 2023 yılı içerisinde Doçent unvanı alan Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertuğrul Çavdar ve Dr. Öğretim Üyesi unvanı alan Yusuf Wara Abubakar da cübbesini giydi. Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Erol Tekin, 2023 yılında gerçekleştirmiş olduğu projeler ile proje kategorisinde ödüle layık görüldü. Ayrıca, fakültemiz akreditasyon çalışmalarında göstermiş olduğu başarılardan dolayı da ödüle layık görüldü. Bu kapsamda, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Orhan Kandemir ve İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aysun Kanbur, 2023 yılında İşletme bölümünün tam akredite olmasından dolayı ödüllendirildi. Son olarak, Fakülte Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Orhan Kandemir, projeler kategorisinde dereceye giren üniversitemiz akademik personeline ödüllerini takdim etti.