Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Toplantısı

Fakültemizde Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali Vasfi AĞLARCI ve Kalite Koordinatörlüğü personeli Öğr. Gör. Ayça Nur AYDOĞAN  YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme Ölçütleri ile ilgili genel bilgilendirme yapmak amacıyla birim ziyaretleri kapsamında 26.02.2024 tarihinde 09:30-10:30 saatleri arasında Fakültemizi ziyaret etmişlerdir. Toplantı Fakültemiz Seminer Salonunda Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Orhan KANDEMİR, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Omca ALTIN, Fakültemiz Kalite Komisyonu üyeleri Prof. Dr. Tolga ULUSOY, Prof. Dr. Serkan DİLEK, Doç. Dr. Erol TEKİN, Doç. Dr. Bülent YILDIZ, Dr. Öğr. Üyesi Osman KARACAN, Dr. Öğr. Üyesi Hamza YAVUZ , Arş. Gör. Murat ZORKUN ve Fakülte Sekreteri Emel TİFTİK'in katılımı ile gerçekleştirilmiştir.