“Kadın Girişimciliği” Paneli İşletme Bölümü Tarafından Düzenlendi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda "Kadın Girişimciliği" konulu panel gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan panelde İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Aysun Kanbur ve Sarıkonak Kadın Kooperatifi Başkan Yardımcısı Ziraat Yüksek Mühendisi Dilek Özdemir’in konuşmalarının ardından Dr. Öğr. Üyesi Neslişah Özdemir’in moderatörlüğünde Sarıkonak Kadın Kooperatifi Başkanı Mihriban Tüfekci ve ekip arkadaşları girişimciliğe dair soruları yanıtlayarak girişimcilik öykülerini anlattılar. Panelde “Üreten Kadın Mutludur” sloganı vurgulandı. İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Aysun Kanbur tarafından teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile panel tamamlandı.