Ek Madde-1 Yatay Geçiş Sonuçları

Ek Madde-1 ( Merkezi Yerleştirme Puanına Göre) Yatay Geçiş Sonuçları için tıklayınız

Önemli Duyurular

*Kayıtlar şahsen kabul edilecektir.

Kesin Kayıt Tarihleri: 05-09 Şubat 2024 tarihleri arasında kesin kayıtlar yapılacaktır. Kesin Kayıtlara gelirken aşağıda belirtilen belgelerin asılları Fakültemiz öğrenci işleri birimine teslim edilecektir.

Gerekli Belgeler:

*Son 1 ay içerisinde kayıtlı olduğunuz kurumdan veya e-Devlet üzerinden alınan öğrenci belgesi,
*Not durum belgesi (Transkript)
*Disiplin cezası almadığını gösterir belge (Transkript Belgesi veya Öğrenci Belgesi üzerinde belirtilmiş ise ilgili belge istenilen alana tekrar yüklenecektir.)
*Müfredat ve ders içerikleri
*YKS Sınav Yerleşme Sonuç Belgesi (Öğrencinin kayıtlı olduğu yükseköğretim programına yerleştiğine ilişkin sınav sonuç belgesi),
*YKS Sınav Sonuç Belgesi (Öğrencinin tüm puan türlerine ilişkin sınav sonuç belgesi),
*Varsa hazırlık sınıfı ve/veya eşdeğer yabancı dil sınavlarından başarı belgesi
*Daha önce Ek Madde-1 uyarınca yatay geçiş yapmadığını gösterir belge (Öğrenci Belgelerinde Kayıt Tipi veya Geliş Tipi *ÖSYM-ÖSYS-DGS yazanlarda bu belge temin edilemiyorsa Öğrenci Belgesi yüklenebilir.)
*1 Adet Fotoğraf
Ders Muafiyetleri talep edildiği taktirde kayıt başvurusu esnasında dilekçe ile iletilecektir.